Köp studsmatta. Ha kul och träna samtidigt!
Studsmattor på nätet

Kantskydd studsmatta

Vid något tillfälle har nästan alla barn önskat sig en egen studsmatta att ha hemma, som de skulle kunna tillbringa otaliga timmar av hoppning på. Det har visat sig att studsmattor faktiskt är ett av de bästa och roligaste sätten röra på sig, både för barn och vuxna. Detta har inneburit att studsmattor och tillbehör till dessa snabbt blivit oerhört populära under de senaste åren.


Trampolin online

Om du ska köpa en ny studsmatta, är det viktigt att du tar lite tid att förstå alla olika delar och hur de arbetar tillsammans för att ge dig en kul och säker studsande upplevelse. Det sista du vill göra är att spendera tusentals kronor, bara för att få se studmattan falla sönder efter några veckor av hoppning. De flesta studmattor består  av en ram, en studsmatta, fjädrar eller band. Du kan också välja att köpa till en mängd säkerhetstillbehör till din studsmatta såsom exempelvis säkerhetsnät och kantskydd.

Ett kantskydd till studsmattan sätts över fjädrarna runt studsmattan och skyddar från att de som hoppar slår sig, klämmer sig eller ramlar igenom fjädrarna. För dig som redan har en studsmatta men saknar kantskydd, finns dessa att köpa som tillbehör på välrenommerade sportbutiker på nätet (såsom Sporttema).

För dig som använt en studsmatta på ett gym, har förmodligen märkt att de utan undantag har studsmattor med kuddbeläggningar runt den yttre kanten på ramen (kantskydd). Dessa skyddar mot skador till följd av att den hoppande tappar balanser och ramlar på eller emellan fjädrarna. Dessa kantskydd för studsmattor kan som vi tagit upp ovan också köpas för hemmamattorna och är enligt oss ett nödvändigt komplement om du ska låta små barn använda din matta.

Med ett uttalat säkerhetstänk kommer du och din familj kunna ha nytta och nöje av er studsmatta under lång tid framöver.