Köp studsmatta. Ha kul och träna samtidigt!
Studsmattor på nätet

Köpa studsmatta

Att träna på ett så roligt sätt som möjligt är så klart väldigt viktigt och vad kan egentligen vara mycket roligare än en studsmatta. Många tror att dessa endast är till för barn, men det finns modeller som även är anpassade för vuxna och används på olika gym för att träna upp kroppen och det ger dig en väldigt bra kondition och samtidigt som du lär dig att hålla balansen. Det finns många fördelar med att träna med studsmattor men så klart så finns det olika saker att tänka på när man skall köpa en för att placera i sitt hem.

Trampolin online


Vid val av en studsmatta för träning så är det så klart viktigt att välja en av bra kvalité och som har skyddade kanter om du skulle ramla så att du inte gör dig illa. Det vanligaste brukar vara att de är utrustade med ett kantskydd som är täckt över ramen och är täckt med bra dämpande material. Kvalitén sig är så klart viktigaste här eftersom du kommer att studsa och studsmattan kommer att utsättas för en rad av olika typer av påfrestningar. Det är viktigt att studsmattan även har bra fjädrar och att mattan som du studsar på är bra både för skor och om du skall träna barfota.

Normalt så kan man läsa sig till hur många kilon som mattan klarar av och för en vuxen så måste den tåla upp till runt 100 kilo för att den skall kunna användas. Tänk på att om du har barn som vill använda den (vilket brukar vara väldigt populärt) så tänk på att läsa vilka vikter som studsmattan är anpassad för och klarar av. Det brukar handla om intervall om 30-300 kg och då passar dessa bättre för större barn och inte mindre. Godset alltså materialet ramen är tillverkad av är viktig eftersom det inte är bra om den är gjord av metall som rostar. Bra studsmattor har en ram som är galvaniserad och det kan du läsa dig till. Samt så är tjockleken på ramen också viktig så att ramen kommer att hålla under en lång tid och även vara stabil.


Du kan med fördel hitta de bästa modellerna på internet eftersom du då nästan direkt hittar rätt och även till ett bättre pris. Din studsmatta skall hålla länge så läs gärna lite tester på nätet och du kommer att hitta en bra som passar för ditt ändamål. Om du tränar på ett gym så kan du titta på en studsmatta där så kommer du att se skillnaden på en bra och en dålig som de mestadels säljer i lågprisvaruhus eftersom de är veka och kommer kanske klara av max två år efter garantin har löpt ut. Tänk på köpet av studsmattor som en investering istället eftersom det blir billigare i längden eftersom den kommer att hålla betydligt längre. Gå ut på nätet och läs på och du kommer även att hitta testvinnande modeller som har flera års garanti och jämför vad de kostar mot en billigare så är skillnaden inte så stor och den kommer att hålla längre. Läs mer om billiga studsmattor online.

Ha det roligt med studsandet!