Köp studsmatta. Ha kul och träna samtidigt!
Studsmattor på nätet

Skyddsnät studsmatta

Att hoppa på studsmattor är en av de mest populära utomhusaktiviteterna bland barn i dag. En studsmatta består av spända, rullade fjädrar och en starkt tyg som är sträckt över en metallram. Studsmattor används både för nöje och träning. Ett skyddsnät (säkerhetsnät) för din studsmatta är en slags säkerhetsutrustning för att skydda människor från fallolyckor och skador.


Studsmatta online

Nästan alla barn älskar att hoppa på en studsmatta. Studsmattor erbjuder ett perfekt tillfälle att tillbringa fritiden med dina nära och kära och du kan även passa på och få ett träningspass. En studsmatta ger en häpnadsväckande hoppupplevelse. Det kan få dig att känna dig som att du flyger, åtminstone för några sekunder. En studsmatta kan kasta dig upp till en höjd av 10 meter över marken.

Studsmattor kan olyckligtvis orsaka allvarliga skador, om de inte hanteras på rätt sätt. Små barn kan bli svårt skadade, genom att slå i marken. Sådana skador kan ibland visa sig vara livshotande. Det är bättre att ta till de säkerhetsåtgärder som finns till hands för att förebygga olyckor och garantera den bästa hoppupplevelsen för dina nära och kära.

Du kan göra din studsmatta säkrare med hjälp av en mängd olika säkerhetsutrustningar såsom skyddsnät för studsmatta och kantskydd studsmatta. Dessa säkerhetsanordningar är speciellt bra när du har mycket unga hoppfantaster i din familj. Denna utrustning är utformad för att hindra hoppare från att oavsiktligt falla av mattan och slå i marken. Skyddsnät kan användas i kombination med kantskydd  för att ge extra skydd för användarna.

Idag erbjuder marknaden ett brett sortiment av slitstarka studsmattor med nät till överkomliga priser. Dessa nät finns i en mängd olika former, mönster, material och storlekar. Har du redan köpt en matta och saknar skyddsnät kan dessa köpas till separat i efterhand. Sporttema erbjuder ett bland annat ett standardnät (säkerhetsnät) för större studsmattor (passar för storlekar från 3,6 m till 4,3 m).

Det är lämpligt att välja ett nät beroende på användning av studsmattan (rekreation eller träningsändamål) och individuella behov, såsom ålder och antalet familjemedlemmar. Överväg också att kvalitet, funktioner, material och pris på nätet innan du köper nätet. Skyddsnät studsmatta bör väljas på grundval av dess stabilitet. Undvik att köpa dåliga nät kvalitetsmattor. Ett sladdrigt skyddsnät blir förstört mycket lätt. Dessa nät erbjuder inte heller ett fullständigt skydd för de som hoppar på mattan.