Köp studsmatta. Ha kul och träna samtidigt!
Studsmattor på nätet

Sporttema

Hos Sporttema.se kommer du hitta i stort sätt alla träningsredskap du kan tänka dig för träning och rekreation hemma. Populära produkter är allt från pilatesbollar, roddmaskiner, crosstrainers till multigym, kosttillskott och studsmattor. De större produkterna som multigymmen och studsmattorna (trampolinerna) kommer tillsammans med en bruksanvisning. Samtliga artiklar är av hög kvalité. De dyrare produkterna är naturligtvis i en högre klass än de billigare. Detta både gällande hållbarhet, men framför allt när det gäller prestanda.


Trampolin online

Även den som är relativt ovan internetanvändare har inga problem att genomföra en beställning via Sporttema.se. Har du hittat den produkt du är intresserad av är det bara att klicka på köpknappen. Varan läggs då i en så kallad varukorg och köpet avslutas sedan genom att man går till den virtuella kassan. Sedan kan du lugnt vänta på att din vara levereras hem till dig.

Sporttema erbjuder bland annat följande:

Nöjd kund garanti, 30 dagars öppet köp/Ångerrätt

För Sporttema är det viktigt att du som kund är nöjd med din vara. De låter dig prova din vara hemma i lugn och ro. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med ditt köp har du möjlighet att returnera varan inom 30 dagar från det att du tagit emot leveransen. Varan ska vara i obetydligt använt skick, försiktigt nedpackad i originalkartongen som inte ska vara skadad. Originalkartonger krävs för retur.

Lägsta priset garanti
Sporttema har som målsättning att ha Sveriges lägsta priser på de produkter vi erbjuder. Skulle ni ändå finna samma produkt till lägre pris någon annanstans inom två veckor från ditt köp så återbetalas 110 % av mellanskillnaden. Hittar du en produkt i annan Svensk butik till lägre pris så kontakta kundtjänst. Priset som jämförs är inklusive frakt och andra eventuella kostnader.

Fraktkostnader

Just nu på prov, PASSA PÅ!

Alla order sänds FRAKTFRITT inom Sverige.