Köp studsmatta. Ha kul och träna samtidigt!
Studsmattor på nätet

Trampolin & Studsmatta

Det finns mängder av varumärken och modeller av studsmattor (trampoliner) att välja mellan. Ett alternativ är att lägga åtskilligt med tid på att åka runt till de traditionella lokala butikerna för att försöka hitta en prisvärd studsmatta.

Ett annat alternativ, som vi rekommenderar är att söka upp informationen i lugn och ro, framför datorn. På internet hittar du allt som är värt att veta om varumärken, modeller, priser, prestanda m m. På internet hittar du även ett flertal seriösa och välrenommerade sportbutiker (såsom Sporttema), där du kan finna precis den studsmattan som är den rätta för dig.


Om du önskar ett specifikt tips på en toppenmatta eller trampolin skulle vi vilja rekommendera Nordens mest sålda studsmatta:

Studsmatta Sportsupply, 4,3 m

Studsmatta online

Detta är en mycket bra allroundmatta som passar utmärkt både för nöje och för träning. Att träna på en sådan här studsmatta är både roligt och ger samtidigt dig och dina barn bra kondition och koordination. Barnen kommer att fullkomligt älska den.

Den passar bra för höga hopp då den har hela 96 fjädrar av högsta kvalitet som ger trampolinen god spänst, slitstyrka.

Trampolinen (studsmattan) håller länge då hoppduken är tillverkad av mycket slitstark vävd nylon. Duken har hela 9 förstärkningssömmar som gör att den tål hög belastning i många år.

Ramen är av galvaniserat stål för att inte rosta i regn och rusk. Dess godstjocklek är 1,6 resp 1,9 mm vilket ger dig en stabil konstruktion och lång livslängd. 6 benpar gör att den står stabilt.

Kantpolstringen (kantskyddet) ligger över fjädrarna och förhindrar därmed att du hamnar mellan dessa, din säkerhet är viktig.

Studsmattan väger hela 90 kg, trampoliner av sämre kvalitet väger ofta 20-30 kg mindre, det lönar sig alltid att satsa på kvalitet.

Diametern på 4,3 m ger dig en hoppyta på hela 9,1 m2 – hela 60 % mera än 3,6 m modellen.

Den tål att två vuxna hoppar samtidigt – max vikt 150 kg.


Trampolin online